Private Lease

  • Een Ligier/Microcar brommobiel rijd je al vanaf €299 per maand
  • Geen verrassingen want echt alle kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden zijn inbegrepen
  • Ook een all-risk verzekering is in het maandbedrag opgenomen (UNIEK!)
  • C&L Brommobielen is en blijft jouw vaste dealer
  • Jij kunt rustig gaan tanken, want C&L Brommobielen regelt alle andere zaken voor je!
  • Wil je je huidige brommobiel inruilen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe werkt private lease?

Bij C&L Brommobielen is het leasen van een brommobiel heel erg eenvoudig. Je betaalt bij ons in termijnen en niet het hele bedrag in één keer zoals bij de koopvariant. De termijnen zijn vast en er zijn dus geen onverwachte toekomstige verrassingen. Wil jij dus overgaan tot het private leasen van een brommobiel dan kun je bij C&L Brommobielen terecht voor een zeer aantrekkelijke aanbod met maandelijkse termijnen die all-inclusive zijn.

Veilig de weg op met je brommobiel met een goede verzekering

Veiligheid op de weg vinden wij erg belangrijk. Daarom kun je altijd terecht bij de vakkundige monteurs van C&L Brommobielen.  Of het nu gaat om preventief onderhoud of om de reparatie van een schade. Onze werkplaats is volledig ingericht om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Uniek in ons aantrekkelijke private leasepakket is dat een all-risk verzekering is opgenomen in de maandelijkse termijnen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om ook die zorg bij jou weg te nemen.

Voor meer informatie

Voor meer informatie of vragen kun je te allen tijde terecht bij C&L Brommobielen in Reuver. Wij ontvangen je graag in onze showroom om je alle mogelijkheden met betrekking tot de aanschaf of lease van jouw brommobiel toe te lichten. Uiteraard kun je ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar tot 22:00 en je kan ons bezoeken alleen op afspraak.

Gratis proefrit of een offerte?

Via de contactpagina van C&L Brommobielen kun je een gratis proefrit of een offerte aanvragen. Ook voor overige vragen over C&L Brommobielen en de Ligier/Microcar brommobielen, staan wij je graag te woord.

Bezoekadres

Doctor Poelsstraat 10,
5953 NP Reuver (tussen Venlo en Roermond)
Netherlands

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

06-15048428
info@cenlautos.nl

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:00 uur
Dinsdag 10:00-17:00 uur
Woensdag Uitsluitend op afspraak
Donderdag Uitsluitend op afspraak
Vrijdag 10:00-17:00 uur
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag Uitsluitend op afspraak