Over ons

Bekend om zijn service

Als C&L brommobielen vinden wij kwaliteit en service het meest belangrijk voor onze klanten. Wij dragen er zorg voor dat u dit als klant ervaart vanaf de aankoop tot aflevering, maar uiteraard ook bij reparatie en onderhoud. We bevinden ons in Reuver, tussen Venlo en Roermond. We hebben klanten uit geheel Noord-Limburg, iedereen is van harte welkom.

Haal en breng service

Omdat niet iedereen zelf zijn of haar auto kan brengen voor een onderhoudsbeurt hebben wij een gratis haal en breng service in heel Limburg. Ook bij schade en pech staan wij altijd klaar om u zo snel mogelijk weer op gang te helpen. Is uw brommobiel toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie Maak dan snel een afspraak om uw brommobiel op te laten halen.

Onze Showroom

Bij C&L Brommobielen vindt u altijd een aantal nieuwe en gebruikte brommobielen. Kom gerust eens langs in onze showroom. Wij zijn officieel Ligier & Microcar Dealer,  Ligier is het nr. 1 merk onder de brommobielen!

Werkplaats voor brommobielen

C&L Brommobielen is voorzien van een kleine vakkundige werkplaats uitgerust voor Brommobielen en personenauto’s Luuk Franssen onze gecertificeerde monteur staat altijd voor u klaar op het gebied van onderhoud, reparaties en schadeherstel voor alle merken brommobielen.

Onderhoud & Reparatie van een brommobiel

Een Brommobiel heeft net als een auto periodiek onderhoud nodig. Dit is belangrijk voor de veiligheid en levensduur van uw brommobiel. Jaarlijks onderhoud is dan ook erg belangrijk hier bij gaan we uit van de door de fabrikant aangegeven kilometers. Dit ligt tussen de 2.500 en 5.000 kilometer.

Ook voor reparatie’s aan uw 45 kilometer auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze ervaring weet u dat uw brommobiel in goede handen is.

Bent u niet in de gelegenheid om zelf te komen, maak dan gebruik van onze gratis haal en breng service.

Schadeherstel

Bij ons kunt u ook terecht voor schade expertise en het herstel. Wanneer gewenst, verzorgen wij dit geheel voor u. Hieronder valt het ophalen van de brommobiel, verzekeringstraject, herstellen en thuisbezorgen zodat u weer met een veilig gevoel de weg op kan.

Bezoekadres

Doctor Poelsstraat 10,
5953 NP Reuver (tussen Venlo en Roermond)
Netherlands

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

06-15048428
info@cenlautos.nl